Zo gebruikt Eva haar airfryer dagelijks

Bij ONYX Cookware hebben we contact opgenomen met Eva Jansen, een 35-jarige projectmanager uit een buitenwijk van Amsterdam, om te horen over haar ervaringen met onze airfryer. Eva woont samen met haar man Bartel en hun twee kinderen, Alida van 7 jaar en Alexander van 5 jaar. Ze heeft een druk leven waarin ze werk en gezinsleven balanceert, en ze heeft ontdekt dat de ONYX Cookware airfryer het koken veel gemakkelijker en tijdbesparender maakt.

De ochtend begint met versgebakken broodjes

Elke ochtend begint Eva haar dag met versgebakken broodjes voor Alida en Alexander. Ze hoeft zelfs de oven niet aan te zetten. Met de ONYX Cookware airfryer kan ze snel en gemakkelijk haar zelfgebakken broodjes opwarmen, zodat ze smaken alsof ze net uit de oven komen. De airfryer zorgt voor een gelijkmatige en knapperige buitenkant, terwijl de broodjes van binnen zacht en luchtig blijven. Dit is niet alleen heerlijk, maar bespaart ook veel tijd in een drukke ochtendroutine.

Snelle en gezonde lunch

Op de meeste werkdagen is Eva op kantoor en geniet ze van de goede kantinevoorziening op haar werk, maar als de lunchtijd nadert op thuiswerkdagen, gebruikt Eva haar airfryer om een gezonde en heerlijke lunch te bereiden. Haar favoriet zijn knapperige kipreepjes met een verse salade. Ze marineert de kipreepjes, legt ze in de airfryer en stelt deze in op 180 graden voor 15 minuten. Het resultaat is perfect knapperige kip zonder olie, die ze met een gerust hart kan genieten. Dit is een snelle oplossing die perfect past in haar drukke werkdag.

Slimme snacks in de namiddag

In de namiddag, als Eva en haar kinderen trek hebben in een snack, gebruikt ze de airfryer om hun favoriete mozzarella sticks te maken. Ze haalt wat mozzarella sticks uit de vriezer, legt ze in het mandje, stelt de airfryer in op 200 graden voor 8 minuten en laat de airfryer de rest van het werk doen. Op deze manier kunnen ze snel en gemakkelijk hun snacklust stillen, zonder in te boeten aan familietijd, die ze geniet na werk, school en kinderopvang.

Diner zonder stress

Wanneer het tijd is voor het avondeten, is de airfryer opnieuw Eva's beste vriend. Vandaag gaat ze een heerlijk visgerecht maken. Ze legt een stuk zalm in de airfryer, kruidt het met zout, peper en een beetje citroensap, en stelt de airfryer in op 200 graden voor 10 minuten. Terwijl de zalm wordt bereid, maakt ze een verse salade en wat gestoomde groenten klaar. Het diner is in no time klaar, en de zalm is perfect bereid met een knapperige buitenkant en sappige binnenkant. Bartel en de kinderen zijn dol op dit gerecht, en Eva waardeert hoe weinig tijd het kost om te bereiden.

Bakavonturen in het weekend

In het weekend houdt Eva van bakken, en hier komt de airfryer echt tot zijn recht. Ze heeft ontdekt dat ze de heerlijkste cakes en broodjes kan bakken in de airfryer. Haar laatste succes is een chocoladecake, die ze in slechts 25 minuten in de airfryer bakt. Het resultaat is een heerlijke cake met een perfecte balans tussen een knapperige buitenkant en een zachte, vochtige binnenkant. De kinderen helpen graag mee, en het is een gezellige weekendactiviteit voor het hele gezin geworden.

Hoe gebruik je je airfryer?

Eva heeft geleerd dat een airfryer ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken is en een breed scala aan gerechten kan bereiden. Ze benut de veelzijdigheid van de airfryer door te experimenteren met verschillende instellingen en recepten. Haar ONYX Cookware Airfryer heeft een ruime capaciteit van 5 liter, zodat ze moeiteloos eten kan maken voor het hele gezin. Eva geniet ervan om alles van knapperige frietjes tot heerlijke cakes met minimale inspanning te kunnen bereiden. Voor haar is de sleutel om de snelle kooktijden en gelijkmatige warmteverdeling van de airfryer te gebruiken, waardoor maaltijden sneller en efficiënter kunnen worden bereid dan met traditionele methoden.

 

Als je meer inspiratie wilt voor gerechten in de airfryer, kun je hier meer lezen.

Maak je dagelijks leven net zo gemakkelijk als dat van Eva

Het verhaal van Eva laat zien hoe veelzijdig en tijdbesparend de ONYX Cookware Airfryer kan zijn in een druk leven. Van ontbijt tot avondeten en alles daartussenin, de airfryer maakt het koken gemakkelijk en leuk. Ze vult gewoon het mandje met eten, stelt de tijd en temperatuur in, en laat de airfryer het werk doen.

Wil je ook je dagelijks leven gemakkelijker en efficiënter maken? Koop hier de ONYX Cookware Airfryer en ervaar hoe deze je kooktijd kan optimaliseren, net zoals het voor Eva heeft gedaan. Maak koken een fluitje van een cent en krijg meer tijd voor de dingen die er echt toe doen

Hoe gebruik je je airfryer van ONYX Cookware?

Heb je al een airfryer van ONYX Cookware? Dan horen we graag hoe jij je airfryer dagelijks gebruikt. Misschien heb je tips en trucs die je wilt delen met andere gebruikers van ONYX Cookware airfryers. Schrijf ons over je ervaring.

Producten gebruikt in dit artikel

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer