2. GENERATIE

Pan v2

DE AANKONDIGING VAN DE VOLGENDE GENERATIE HYBRID NON-STICK KOOKGEREI

Bij ONYX COOKWARE™ is onze identiteit diep geworteld in onze hoogwaardige potten en pannen, evenals ons streven naar innovatie. We hebben ons gepatenteerde kookgerei ontwikkeld en gelanceerd in de overtuiging dat we perfectie hadden bereikt. Toch vroegen we onszelf af: hoe verbeter je iets dat al het beste ter wereld is?

Onze zoektocht naar het antwoord heeft jaren van onvermoeibaar werk en een onwrikbare houding tegenover "goed genoeg" gevergd. Deze weg heeft vele prototypes gekend, maar door onze innovatieve geest te omarmen, zijn we verheugd om de nieuwe generatie kookgerei aan te kondigen!

Pan v2

DE INNOVATIEVE '2. GENERATIE' VAN HYBRIDE KERAMISCH KOOKGEREI INTRODUCEREN

Onze 2. generatie heeft een toepasselijke naam. Als je al dol bent op onze potten en pannen, dan zul je blij verrast zijn door wat er komt. De veranderingen lijken misschien subtiel, maar de verbeteringen onder het oppervlak zijn werkelijk indrukwekkend! We kunnen eindeloos praten over design, functies en technische specificaties, maar we waarderen je tijd. Laten we dus ingaan op de belangrijkste veranderingen die je dagelijkse kookervaring zullen verbeteren.

Pan v2
State-of-the-art keramische coating

Antikleef is de functie waar onze klanten het meest waarde aan hechten in ons kookgerei. De term impliceert bepaalde verwachtingen, maar iedereen die al eens antikleefpannen op de markt heeft geprobeerd, weet dat er verschillende niveaus van 'antikleef' zijn. Met ons kookgerei van de 2. generatie hebben we een geavanceerde keramische coating geïntroduceerd - simpelweg de beste die er is.

Wat is het werkelijke voordeel voor jou? Ten eerste zul je een aanzienlijk verbeterde antikleefeigenschap opmerken. Maar de echte innovatie zit in de duurzaamheid van onze nieuwe keramische coating. Met deze verbeterde coating en ontwerp behoudt je kookgerei veel langer zijn hoge prestaties, zelfs bij intensief gebruik en grondiger reiniging.

Pan v2
Verbeterde warmteverdeling en efficiëntie

Herinner je je ons gepatenteerde zeshoekige ontwerp van roestvrij staal nog? We weten dat je dat doet. De 2. generatie heeft een verbeterd zeshoekig ontwerp, niet alleen voor esthetiek, maar ook voor functionaliteit.

Het nieuwe laseretspatroon gaat hand in hand met de verbeteringen die zijn aangebracht aan de antikleefcoating. Het roestvrij staal beschermt de keramische coating effectiever, en dit nieuwe patroon verbetert ook de warmteverdeling en efficiëntie van onze potten en pannen. Hoewel we ons in deze blogpost hebben gericht op de belangrijkste verbeteringen, willen we ook benadrukken dat we talrijke kleine veranderingen hebben doorgevoerd. Deze subtiele aanpassingen halen misschien niet de krantenkoppen, maar dragen gezamenlijk bij aan het superieure kookgerei van de 2. generatie. De warmteverdeling is gelijkmatiger over het oppervlak en er is minder energie nodig om de gewenste kooktemperatuur te bereiken.

Je zult aangenaam verrast zijn door deze efficiëntieverbetering. Ter informatie, wees voorzichtig bij het eerste gebruik van ons nieuwste kookgerei. Het kan even wennen zijn, maar we zijn ervan overtuigd dat je deze verandering net zo zult waarderen als wij.

Pan v2

FINE-TUNING EN OOG VOOR DETAIL

Hoewel we ons in deze blogpost hebben gericht op de belangrijkste verbeteringen, willen we ook benadrukken dat we talrijke kleine veranderingen hebben doorgevoerd. Deze subtiele aanpassingen halen misschien niet de krantenkoppen, maar dragen gezamenlijk bij aan het superieure kookgerei van de 2. generatie.

Het zeshoekige patroon bijvoorbeeld is verfijnd. Op het eerste gezicht lijkt het misschien bekend, maar bij nadere inspectie zijn er subtielere wijzigingen te zien. Deze aanpassingen verbeteren het totale kookoppervlak, terwijl de uitstekende antikleefeigenschap behouden blijft. Daarnaast zijn er afhankelijk van het type kookgerei wijzigingen aangebracht in het randpatroon.

Kleine herontwerpen strekken zich uit tot de algehele contouren, vormen en handgrepen van het kookgerei. De bodem heeft nu een meer afgeronde vorm, waardoor het bruikbare oppervlak wordt vergroot zonder dat de totale grootte toeneemt.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor feedback, vragen of opmerkingen viaservice@onyxcookware.nl.

Jouw input wordt altijd gewaardeerd!

Geschreven door: ONYX COOKWARE™