Recept: Probeer de populaire TikTok pasta chips in een airfryer van ONYX Cookware

Ben je klaar om een van de laatste snackhits van TikTok te proberen? Pasta chips hebben TikTok stormenderhand veroverd, en natuurlijk kun je ze ook thuis in je eigen keuken maken.

Met dit recept tover je gewone pasta om in knapperige heerlijke chips in je airfryer. Het kost bijna geen tijd en het resultaat kan zeer verslavend zijn.

Dit heb je nodig:

Het recept is voor ongeveer 4 personen, afhankelijk van hoe snackhongerig je bent. Als je een grotere portie wilt maken, kun je de ingrediënten gemakkelijk verdubbelen of verdrievoudigen en de kooktijd iets aanpassen om ervoor te zorgen dat alle pasta chips knapperig worden.

Ingrediënten:

  • 200 g pasta (penne of farfalle werken het best)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel zout
  • 1/2 theelepel zwarte peper
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas

Apparatuur:

Bereidingswijze:

  1. Kook de pasta: Kook de pasta al dente in gezouten water. Volg de instructies op de verpakking, maar trek er een minuut vanaf zodat ze nog een beetje bite hebben.
  2. Kruid de pasta: Doe de gekookte en afgegoten pasta in een grote kom. Voeg olijfolie, zout, peper, knoflookpoeder en paprikapoeder toe. Roer goed zodat de pasta volledig bedekt is met de kruiden.
  3. Voeg kaas toe: Strooi de geraspte Parmezaan erover en meng alles goed.
  4. In de airfryer: Verdeel de pasta in een enkele laag in het mandje van de airfryer. Zet de airfryer op 200 graden voor 10-12 minuten, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn. Schud het mandje een paar keer tussendoor.
  5. Serveren: Serveer je knapperige pasta chips in een kom. Ze zijn perfect zoals ze zijn, of met een dip zoals een heerlijke aioli of guacamole.

Tips voor perfecte pasta chips:

  • Pastakeuze: Kleinere, compacte pastavormen zoals penne of farfalle zijn ideaal omdat ze lekker knapperig worden.
  • Wees creatief met de kruiden: Experimenteer met je favoriete kruiden. Chili, rozemarijn of een beetje cayennepeper kunnen ook een lekkere kick geven.

Maak pasta chips met een airfryer van ONYX Cookware

Nu weet je precies hoe je je ONYX Cookware airfryer kunt gebruiken om heerlijke, knapperige pasta chips te maken. Een snack die gegarandeerd indruk zal maken op zowel familie als vrienden. Durf je meer aan? Onze airfryers zijn perfect voor het experimenteren met allerlei recepten, van gezonde groentegerechten tot zoete lekkernijen. Hier vind je 10 dingen die je niet wist dat je in een airfryer kon maken. We hopen dat dit recept je inspireert om nieuwe culinaire ervaringen te ontdekken in je eigen keuken.

Eet smakelijk en veel plezier met je ONYX Cookware airfryer!