Á propos ONYX COOKWARE™

ONYX COOKWARE™ ontwerpt en produceert de meest innovatieve keukenapparatuur die u ooit zult gebruiken. We combineren klassieke kenmerken met moderne technologie om producten te ontwikkelen die een andere kijk bieden op uw mogelijkheden in de keuken.

Onze producten

Vanaf het begin van de mensheid gebruiken wij al middelen van variërende kwaliteit en samenstelling om ons te helpen ons voedsel te bereiden. Bij ONYX Cookware combineren we graag moderne technologie met een van de oudste productcategorieën aller tijden; kookgerei.

Het begon allemaal met onze hybride pan met antiaanbaklaag, met ons gepatenteerde ONYX COOKWARE™ lasergeëtste zeshoekige design en dit is vandaag de dag nog steeds ons belangrijkste product. Door onze innovatieve technologie hebben we een volledige serie kookgereiproducten kunnen produceren die u het beste van beide werelden biedt; de antiaanbakfunctie van een normale antiaanbakpan en de duurzaamheid van een professionele, roestvrijstalen of gietijzeren pan.

Daar houdt het echter niet bij op. Ons doel is om voortdurend te blijven evolueren om onze producten nog innovatiever te maken voor een optimale kookervaring. We hopen dat u al onze producten wilt uitproberen!

Onze beloften

Bij ONYX COOKWARE™ zijn we ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met al onze keukenspullen. Maar natuurlijk snappen we het ook als u nog wat twijfels hebt.

Daarom zéggen we niet alleen dat onze producten goed zijn, maar bieden we ook een ijzersterke garantie. De volledige tevredenheidsgarantie van 100 dagen dekt automatisch ieder product dat u bij ons koopt.

Wat betekent deze garantie in de praktijk? Wij leggen het graag uit!

We garanderen dat u binnen de eerste 100 dagen tevreden zult zijn met uw aanschaf, anders krijgt u uw geld terug. Als u geheel onverwacht niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze mensen helpen u dan om uw geld terug te krijgen en regelen een gratis retourlabel zodat u uw bestelling kunt terugsturen.

Zo is elke aankoop bij ons 100% risicovrij. Met onze 100 dagen tevredenheidsgarantie weet u zeker dat u volledig tevreden bent, of al uw geld terug krijgt, en zonder extra kosten voor de eventuele retourzending.

De distributieketen

Het draait echter niet alleen maar om de producten zelf. Wij streven naar absoluut superieure producten waarmee u meer waar krijgt voor uw geld dan waar dan ook. Daarom hebben we ervoor gekozen om de reguliere distributieketen, die u vast en zeker kent, over te slaan.

Normaal gesproken moet een fabrikant van kookgerei haar producten verkopen aan een distributeur. Vervolgens verkoopt de distributeur aan een fysieke winkelier of online winkel, die het product weer aan u – de consument – verkoopt. Als u dus het product koopt, dan is het al meerdere keren gekocht en verkocht, waarbij meer winstmarge wordt toegevoegd tijdens elke stap. Een winstmarge die u als consument uiteindelijk moet betalen.

Dat willen we veranderen en daarom vindt u onze producten niet in de winkel. U kunt onze producten alleen maar verkopen op onze eigen officiële website. Als u een van onze producten koopt, dan koopt u die direct bij ons. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de distributie en de leveranciersketen.