De perfecte burger

HET GEHEIM VAN DE PERFECTE BURGER

Heb je ooit de perfecte burger gegeten? De meningen verschillen natuurlijk over de vraag wat een burger nou eigenlijk perfect maakt. Als je het lastig vindt om thuis een goede zelfgemaakte burger op tafel te zetten, lees dan verder. We laten je alle stappen zien om de meest perfecte burger te maken die je maar kan bedenken. Bij ons krijg je de beste tips voor de keuken. En dit keer hebben we allerlei tips om de perfecte burger klaar te maken.

BAK DE PERFECTE BURGER IN EEN KOEKENPAN!

Nu denk je misschien: oké, vertel!

Het is eigenlijk heel simpel. Je hoeft alleen maar te beslissen welke ingrediënten je het lekkerst vindt in je burger. Vervolgens doet je ONYX COOKWARE™ koekenpan eigenlijk de rest. Dankzij de revolutionaire ONYX COOKWARE™-antiaanbaklaag kun je zelfs de kaas smelten in de koekenpan. Als je niet goed weet hoe je moet beginnen en hoe je je burger afmaakt, doen we hier een suggestie voor de perfecte burger.

Dit heb je nodig:

  • Je ONYX COOKWARE™-koekenpan
  • Hamburgerbroodjes
  • Vlees voor de burger
  • Bacon
  • Kaas
  • Je favoriete garnituur en sauzen
step 1 step 2

Warm je ONYX COOKWARE™-koekenpan op en bak de bacon aan. Zo geeft het vet van de bacon straks een heerlijke smaak aan je burger. De pannen van ONYX COOKWARE™ zijn gemaakt om de warmte goed vast te houden, en daarom zijn ze perfect om je bacon mooi krokant te krijgen.

WAT IS DE PERFECTE BURGER?

Over smaak valt natuurlijk niet te twisten. Maar meestal zit het geheim hem in de texturen en de smaken. Een goede, sappige burger die je smaakpapillen helemaal gelukkig maakt, is voor veel mensen één van de lievelingsgerechten. Als je het ons vraagt, is de burger in veel gezinnen populair. Dek de tafel met alle ingrediënten, en vervolgens kan iedereen zelf zijn of haar eigen perfecte burger maken. Wedden dat je hiermee vrienden maakt?

step 3 step 4

WELK TYPE VLEES IS HET BESTE VOOR EEN BURGER?

De keus is helemaal aan jou. We beloven je dat je met een koekenpan van ONYX COOKWARE™ perfecte kipburgers, rundvleesburgers en vegetarische burgers kunt bakken. In dit recept gebruiken we rundvlees, dat kiezen de meeste mensen. Maar er zijn ontzettend veel alternatieven. Heb je bijvoorbeeld al eens een Halloumi-burger geproefd? Daarbij bak je stevige Halloumi-kaas aan, en gebruik je die als "burger".

Je rundvleesburgers bereid je voor door het vlees met de hand te verzamelen. Hier moet je een beetje voorzichtig zijn. Je hoeft het vlees niet te knijpen. Leg de voorbereide burgers op de bodem van de pan die je hebt gebruikt voor de bacon, en bak ze helemaal gaar. Merk je al hoe de geur zich verspreidt door de keuken?

step 5 step 6 step 7

Als het vlees en de bacon gaar zijn, leg je deze apart en rooster je de broodjes in de pan. Tegelijkertijd kan je je garnituur en je sauzen voorbereiden. Tot slot is het tijd om de kaas te smelten. Dit gaat ontzettend snel in een ONYX COOKWARE™-koekenpan, dus blijf erbij.

En nu kun je je burger samenstellen met al je favoriete ingrediënten. Kijk eens naar deze fantastische burger! Je kunt er zelf van genieten, maar natuurlijk kun je hem ook delen met anderen. Eet smakelijk!

WAAROM ZIJN BURGERS ZO POPULAIR?

Burgers zijn makkelijk, snel en lekker. De meeste mensen houden van burgers en je kunt ze precies zo maken als je wilt. Bovendien maak je met burgers makkelijk indruk in de keuken en bak je de meest perfecte burger eenvoudig met een koekenpan van ONYX COOKWARE™.

Trots op je creatie? Deel je ONYX COOKWARE™-momenten op Instagram met #onyxcookware.

Trek gekregen bij het zien van deze heerlijke burger? Kom in actie! Duik de keuken in en maak de beste burger ooit met je ONYX COOKWARE™-koekenpan. Als je er nog geen hebt, vind je hier onze geweldige selectie pannen.

Bekijk hier de koekenpannen

Geschreven door: Tanja, ONYX COOKWARE™