We hebben de meest voorkomende vragen die we ontvangen over onze thermometers verzameld. We hopen dat deze FAQ-sectie antwoorden biedt op je vragen. Als je niet vindt wat je zoekt, ben je altijd welkom om direct contact met ons op te nemen!

Bluetooth Thermometer

We hebben een selectie van thermometers om aan elke behoefte die je in je keuken hebt te voldoen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende thermometers en je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Infrarood Thermometer: Onze infrarood thermometer is gespecialiseerd in het meten van oppervlaktetemperaturen. Deze thermometer is vooral ideaal voor bakken, grillen, braden of opwarmen. Je kunt dus snel en nauwkeurig aflezingen krijgen door je te concentreren op oppervlaktetemperaturen.

Bluetooth Braadthermometer: Onze Bluetooth Braadthermometer is een 100% draadloze thermometer. Dit betekent dat je niet langer hoeft te denken aan kabels die uit de oven hangen. In plaats daarvan kun je je telefoon gebruiken om zowel temperatuur, tijd en nog veel meer te controleren. Dit betekent dat je niet constant heen en weer hoeft te lopen om je braadstuk te checken – je kunt het direct vanuit onze App in de gaten houden.

Draadloze Braadthermometer: Onze Draadloze Braadthermometer is een 100% draadloze thermometer. Onze thermometer wordt geleverd met twee onafhankelijke sondes, wat betekent dat je verschillende snedes tegelijkertijd kunt monitoren. Tegelijkertijd is onze thermometer ontworpen om duurzaam te zijn – dat betekent dat je het zeker voor je buitengrillbehoeften kunt gebruiken.

Onze Bluetooth Braadthermometer mag niet worden gebruikt in de magnetron of in vacuüm/onder druk. Je kunt het echter vrij gebruiken voor de oven, grill en airfryer tot 300 graden.

Onze Bluetooth Braadthermometer heeft een batterijduur van 72 uur. Dit betekent dat je het volle 72 uur kunt gebruiken voordat het weer opgeladen moet worden. En het opladen zelf duurt slechts 20 minuten.

Onze Bluetooth Braadthermometer heeft een bereik van 10 meter. Je kunt meer productspecificaties vinden onderaan de productpagina.

Als je een 2-pack Bluetooth Braadthermometer hebt, moet je eerst het dock koppelen. Wanneer het dock is gekoppeld, vindt het automatisch de beschikbare sondes. Dit betekent, als je een 2-pack hebt gekocht, zal het automatisch beide sondes koppelen wanneer de verbinding met het dock is gemaakt.

De sondes zijn automatisch gekoppeld aan het dock, dus afhankelijk van welke je koopt, zul je altijd automatisch de sondes gekoppeld hebben wanneer het dock is geregistreerd.

Onze Bluetooth Braadthermometer 2-pack komt met één oplaaddoos die beide sondes ondersteunt. Dit betekent dat je beide sondes in dezelfde oplaaddoos kunt opladen. Je hoeft alleen maar de ene sonde aan de voorkant van de oplaaddoos te plaatsen, terwijl de andere sonde aan de achterkant wordt geplaatst. Op deze manier ondersteunt het twee sondes.

Om je eigen temperatuur in de app in te stellen, volg je gewoon de onderstaande stap-voor-stap handleiding.

1. Druk op de knop "Vooraf ingestelde setup"

2. Druk op de instelling "Temp. bereik"

3. Voer handmatig je gewenste vooraf ingestelde temperatuurbereik in. Stel de minimum- en maximumtemperatuur in.

4. Voer handmatig je gewenste tijdsduur in.

5. Kies een label voor het type vlees dat je bereidt. Zodra je je gewenste instellingen hebt gekozen, verschijnt de knop "Begin met koken".

6. Druk op "Begin met koken" om te starten.

7. Het alarm gaat af als de temperatuur lager of hoger is dan het vooraf ingestelde temperatuurbereik. Het alarm gaat ook af wanneer de duur van de timer is bereikt.

Op de sonde zelf is er een veiligheidslinie die aangeeft hoe ver de sonde in het vlees moet worden gestoken. Je kunt meer informatie hierover vinden in onze handleiding voor de Bluetooth Braadthermometer hier: LINK

Infrarood Thermometer:

Een infrarood thermometer wordt gebruikt om oppervlaktetemperaturen te meten, wat betekent dat je niet langer de temperatuur van bijvoorbeeld je oven of pan hoeft te raden om te weten of het heet genoeg is voor je verschillende kookscenario's.

Het is perfect voor het meten van de oppervlaktetemperatuur van je pizzasteen, grill, vriezer of iets dergelijks.

Een infrarood thermometer is gespecialiseerd in het meten van oppervlaktetemperaturen. Dit werkt met licht. Wanneer je met de thermometer richt en op de knop drukt, wordt het licht uitgezonden en teruggebracht met een meting. Een goede vuistregel is dat als je het object dat je wilt meten niet zelf kunt zien, de thermometer je ook geen resultaat kan geven.

Draadloos Thermometer:

Onze Draadloze Braadthermometer wordt geleverd met een reeks vooraf ingestelde instellingen, maar je hebt ook de mogelijkheid om je eigen aangepaste invoeringen te maken. Volg de onderstaande stap-voor-stap handleiding over hoe je zowel de ingestelde temperatuur kunt wijzigen.

Verander ingestelde temperatuur:

1. Druk op knop 1 om te kiezen welke sonde je wilt gebruiken. Het sondekeuzeprompt begint te knipperen.

2. Druk op knop 2 om het vooraf ingestelde programma "PROGM" met een tandwielsymbool te kiezen.

3. Druk op knop 6 of 7, omhoog en omlaag om de temperatuur aan te passen aan je gewenste instelling.

4. Druk opnieuw op knop 1 om de configuratie van de sonde te stoppen.

Ja, dat kan wel – zolang de sonde van de thermometer helemaal tot aan de veiligheidslinie in het vlees wordt geplaatst. Echter, de oven mag niet warmer worden dan 300°C.